Antiekepop.nl erkend als Online Museum 12


In 2016 is Antiekepop.nl officieel erkend als online museum bij Online Musea. Dit betekent dat Antiekepop.nl vermeld staat in de catalogus van aangesloten online musea. Bekijk de pagina van Antiekepop.nl op Online Musea

Antieke Pop op Online Musea

Over Online Musea

Online Musea is het platform voor online (museale) collecties en is bedoeld voor de verzamelaar en voor de bezoeker die in de wereld van de verzamelaar wil kijken. Alle websites van de leden voldoen aan de criteria van Online Musea. Heeft u verder vragen over Online Musea? Bekijk de FAQ


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 gedachten over “Antiekepop.nl erkend als Online Museum

 • Blokken greta

  Hallo,
  Daar ik in het bezit ben van een oude pop, had ik graag eens geweten wat de waarde zou kunnen zijn van deze pop. Op het achterhoofd staat Heubachkoppeldorf 320.8/0 Germany

  Alvast bedankt

  Greta

 • Jacqueline sprenkelder

  Hallo
  Ik heb een porseleinen hoofdje gevonden en het lijkt op een antiek hoofdje.
  Het heeft getekende wimpers en in de mond aan de bovenkant uitgesneden tandjes .er zitten geen ogen in
  Het nummer op de achterzijde van het hoofd is (Hoe ik het kan lezen is iets vervaagd)
  394
  DRGM24G/1
  A2/OXM
  Er staat ook nog iets boven maar kan dit niet ontcijferen
  Mijn vraag is dan ook of dit antiek is en of het enige waarde heeft?
  Groetjes jacqueline sprenkelder

  • antiekepop Bericht auteur

   De code is waarschijnlijk 390. Ik vermoewd dat het een AM (Armand Marseille) kop is. Dit zijn veel voorkomende poppen, zeker een leuk stuk, maar de waarde, vooral van een enkel hoofd, is heel beperkt.

 • Rieke Pronk

  Beste
  Ik heb een antieke pop gekregen, wil graag weten of het wat waard is en of ze echt is. Zelf heb ik er geen verstand van.
  Ze geheel van keihard materiaal, heeft slaapogen zijn niet van glas, op haar buik een mama geluid, en op haar rug staat een merk links 36 en rechts gw boven elkaar, is ook nog geheel in takt
  Graag hoor ik van u
  Gr.Rieke

  • antiekepop Bericht auteur

   Ik heb de pop natuurlijk niet gezien op een foto, maar als ik het zo zou moeten inschatten dan zou ik een waarde aangeven van rond de 50 euro. Als u mij een foto mailt, dan kijk ik er met alle plezier nog even naar. info[at]vitrinesvolverleden.nl

  • antiekepop Bericht auteur

   U kunt foto’s sturen naar info [at] vitrinesvolverleden [punt] nl. We kunnen dan op basis van de foto’s een waardeschatting doen.

 • Boelaerts karen

  Ik heb een pop van mijn oma geërfd, en wil graag de waarde ervan weten
  Hopelijk kunnen jullie mij hierin helpen .
  Vriendelijke groet
  Karen