Inkoop van antieke poppen


Inkoop van antieke poppen

Overweegt u uw verzameling poppen te verkopen? Wij hebben veel ervaring met de inkoop van antieke poppen en doen u graag een eerlijk bod.

Antiekepop.nl is voortgekomen vanuit onze jarenlange passie voor antieke poppen. Al sinds 1975 houden wij ons bezig met het zelf verzamelen, restaureren, inkopen en verkopen van antieke poppen. Steeds vaker benaderen mensen die hun verzameling antieke poppen willen verkopen ons. Overweegt u ook om een verzameling antieke poppen te verkopen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor de inkoop van antieke poppen te bespreken.

Inkoop van antieke poppen

Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring met antieke poppen, Dankzij onze zeer uitgebreide kennis van antieke poppen kunnen wij een eerlijke prijs geven voor complete verzamelingen poppen. Indien u een verzameling wilt verkopen, bijvoorbeeld doordat uw verzameling op zolder is komen te liggen, of wellicht heeft u een verzameling door erfenis verkregen en ligt uw passie op een ander vlak, dan nemen we deze verzameling graag van u over. Altijd in goed overleg en voor een eerlijke prijs.

Verzameling antieke poppen verkopen

Het geeft ons voldoening om uw verzameling poppen over te nemen en de poppen een volgend leven te geven bij een andere enthousiaste verzamelaar. Wij zijn geïnteresseerd in antieke poppen in elke staat. Antieke poppen die in nieuwstaat verkeren kopen we in, maar ook antieke poppen met een mankement nemen we graag van u over. In ons eigen atelier restaureren wij antieke poppen en brengen ze terug in de best mogelijke staat.

Let op: wij zijn gespecialiseerd in antieke poppen. Benieuwd of uw poppen antiek zijn? Lees meer over de 7 kenmerken van antieke poppen.

Contact over de inkoop van antieke poppen

Steeds vaker worden wij ook benaderd voor de inkoop van inboedels en verzamelingen van antiek en curiosa. Ook als u een inboedel of verzameling wilt verkopen bent u bij www.antiekepop.nl aan het juiste adres. U bent van harte welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via info@vitrinesvolverleden.nl of telefonisch op 020-6952240. Bij geen gehoor kunt u ons het beste een mail sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen op één van de poppenbeurzen en antiekmarkten waar wij regelmatig aanwezig zijn met een stand.

Ook voor inkoop van antieke poppen en inboedels kunt u bij ons terecht.

Wij kopen ook complete verzamelingen antieke poppen en inboedels in.