Zeldzame drie gezichten-pop van Carl Bergmann 2


Een prachtige pop vol emoties!

Wat blijft het heerlijk om af en toe pareltjes van antieke poppen tegen te komen. Ik geniet altijd volop van poppen die iets unieks of eigenaardigs hebben. Dit gevoel krijg ik altijd van poppen met drie gezichten. Deze Duitse pop van Carl Bergmann is zo’n bijzonder exemplaar.

Met de knop bovenop het hoofd kan je de pop achtereenvolgens laten slapen, huilen en lachen. Net een echt mensenkind!

Bekijk de prachtige foto’s hieronder, met recht een bijzondere pop die in geen collectie zou misstaan.

Foto’s Drie gezichten-pop Carl Bergmann

Drie gezichten pop

Drie gezichten pop

Carl Bergmann pop

Carl Bergmann pop

Lachend gezicht

Lachend gezicht

Lachend gezicht

Lachend gezicht

Lachend gezicht

Lachend gezicht

Mooi geklede pop

Mooi geklede pop

Huilend gezicht

Huilend gezicht


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Zeldzame drie gezichten-pop van Carl Bergmann

 • MHR Verheijck

  Ik zou graag willen weten wat u ongeveer voor deze pop wilt hebben.
  Ook heb ik zelf een aantal poppen die ik u te koop aan wil bieden.
  Verder zoek ik nog naar kleine,ongeveer 15 cm grote allbisc popjes.Heeft u deze misschien ook??

  • antiekepop Bericht auteur

   Hallo,
   de drie gezichtenpop van Carl Bergmann was al heel snel verkocht, deze heb ik dus niet meer in de aanbieding. Voor mijn actuele aanbod kijkt u het beste even op facebook.com/vitrinesvolverleden. Kunt u mij een foto mailen van de poppen die u te koop aanbiedt? Mijn mailadres is marleen [at] vitrinesvolverleden [punt] nl. Op dit moment heb ik geen allbisc popjes. groeten, Marleen