Verkoop van antieke poppen


Verkoop van antieke poppen

De verkoop van antieke poppen is bij ons echt een uit de hand gelopen hobby!

Sinds 1975 houden wij ons bezig met het verzamelen van antieke poppen, antiek en curiosa. Al vrij snel zijn we ons ook gaan bezighouden met de verkoop van antieke poppen. Je zou kunnen zeggen dat we te maken hebben met een uit de hand gelopen hobby. Wij zijn een echt familiebedrijf waar enthousiasme voor antiek en verzamelen een rode draad is. Door het verzamelen zijn we in de verkoop van allerhande antieke en curiosa gerold, maar een absolute passie hebben we voor antieke poppen.

Verkoop van antieke poppen

Op deze website vindt u een overzicht van allerlei poppen die we door de jaren heen hebben verzameld. Op deze website voegen we regelmatig nieuwe poppen toe, maar lang niet alle poppen zijn (nog) beschikbaar voor de verkoop.

We kopen regelmatig antieke poppen in. Niet alle poppen komen in goede staat bij ons binnen, vaak restaureren we de poppen eerst. Sommige poppen houden we een tijdje in onze eigen verzameling, maar de meeste poppen bieden we bij andere verzamelaars aan. Met de verkoop van antieke poppen zorgen we ervoor dat we weer ruimte krijgen om nieuwe aanwinsten te vinden. Ons verkoopaanbod van antieke poppen wisselt wekelijks.

Actueel aanbod verkoop van antieke poppen

Voor een overzicht van onze actuele aanbod kunt u terecht op onze pagina op Marktplaats en onze Facebook pagina.

Regelmatig zijn we ook te vinden op poppenbeurzen en curiosamarkten in zowel binnen-als-buitenland. Kom ook eens een kijkje nemen op een evenement. Kijk op onze pagina van alle poppenbeurzen en antiekmarkten voor een compleet overzicht van de leukste vlooien-en-curiosamarkten, poppenbeurzen.

Bent u op zoek naar een bepaald type antieke pop?

Bent u geïnteresseerd in een bepaald type antieke pop, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@vitrinesvolverleden.nl of telefonisch op 020-6952240. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over een enorm netwerk van andere poppenverzamelaars. Als we een bepaalde pop niet direct op voorraad hebben kunt u een zoekopdracht bij ons uitzetten.We helpen u graag aan de volgende aanwinst voor uw collectie!