Over Antiekepop.nl – de meest complete verzameling antieke poppen


Over antieke pop

De meest complete verzameling antieke poppen op internet, dat is het doel van www.antiekepop.nl!

Door de eeuwen heen zijn er vele honderden verschillende soorten poppen geproduceerd. In Duitsland, Frankrijk, Engeland maar ook buiten Europa. Exemplaren met open monden, gesloten monden, automaten, porseleinen poppen, waspoppen, noem maar op. Op internet was er alleen geen website te vinden die al deze poppen heeft verzameld op één plek. Daarom zijn we gestart met www.antiekepop.nl. Op Antieke pop .nl vind je een steeds completer overzicht van antieke poppen. Regelmatig voegen we nieuwe exemplaren toe aan de website.

Om je een eindje op weg te helpen, omschrijf ik hieronder de verschillende onderdelen van deze site:

  • Antieke poppen: hier vind je een overzicht van allerlei verschillende poppen. Ontzettend leuk om nieuwe poppen te ontdekken. Er zijn er zoveel!
  • Inkoop antieke poppen: We doen meer dan verzamelen, we kopen ook hele verzamelingen in.
  • Verkoop antieke poppen: We houden niet alle antieke poppen zelf, vaak vinden onze poppen hun weg naar een nieuwe enthousiaste eigenaar.
  • Poppenbeurzen: Internet is leuk, maar antieke poppen van dichtbij bekijken en ervaren blijft toch het mooiste. Hier vind je een overzicht van alle evenementen, zoals poppenbeurzen, waar je ons tegen kunt komen.
  • Filmpjes: We bezoeken heel veel evenementen en proberen zo vaak mogelijk een leuk videoverslag hiervan te maken.

Wie is de initiatiefnemer van Antieke Pop .nl?

Antiekepop.nl is opgericht door Marleen van Leeuwen. Ik ben jaren geleden gestart als verzamelaar van allerlei antiek en curiosa. Door de jaren heen ben ik me steeds meer bezig gaan houden met de inkoop en verkoop van antieke poppen, oud speelgoed en curiosa. Regelmatig vind ik op beurzen, veilingen, rommelmarkten en stoffige zolders unieke exemplaren. Van sommige poppen kan ik geen afscheid nemen, maar tegenwoordig vinden de meeste poppen hun weg naar andere verzamelaars. Ik merkte dat op internet geen compleet overzicht te vinden is van antieke poppen. Met deze website hoop ik een beeld te geven van al die prachtige poppen die er nog over zijn.

Inkoop en verkoop van antieke poppen

Naast verzamelen houd ik me vooral bezig met de inkoop en verkoop van antieke poppen. Ik verkoop poppen via poppenbeurzen en antiek-en-curiosamarkten, maar ook via Facebook en Marktplaats. Inkoop van antieke poppen doe ik op allerlei manieren. Steeds vaker vragen mensen mij of ik ook complete verzamelingen kan inkopen. Jazeker, dat doe ik met veel plezier. Dus ook voor inkoop van antieke poppen, of het nou om één pop of een verzameling antieke poppen gaat, kan je contact met me opnemen.

Omdat ik volledig ben gespecialiseerd in antieke poppen kan ik geen nieuwe poppen inkopen. Tips om een antieke pop te herkennen.

Heb je vragen over bepaalde poppen of ben je op zoek naar een specifieke soort? Neem dan contact met mij op telefonisch via 020-6952240 of stuur een e-mail naar info@vitrinesvolverleden.nl.

Veel kijkplezier.

Groetjes, Marleen - Antieke Poppen