Antiekcentrum Amsterdam – Bezoek ons ook in hartje Amsterdam


Wist u dat Antiekepop.nl al enkele jaren te vinden is in Antiekcentrum Amsterdam?

Op de Elandsgracht in Amsterdam vind je Antiekcentrum Amterdam, het grootste antiekcentrum van Nederland in hartje Amsterdam. Dit antiekcentrum bestaat al 37 jaar en is maar liefst 1750 m2 groot. Naast de vitrines van 55 handelaren is er ook drie dagen per week tafeltjesmarkt en wel op woensdag, zaterdag en zondag van 11 tot 17.

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop

Antiekcentrum Amsterdam – Antieke pop

Vitrine van Antiekepop.nl in Antiekcentrum Amsterdam

Sinds enkele jaren heeft Antiekepop.nl een eigen vitrine met een wekelijks wisselend aanbod in Antiekcentrum Amsterdam. In onze vitrine vind je een prachtige collectie van antieke Steiff dieren, antieke poppen, kristal, zilver, beeldjes en poppenhuismeubels. Je vindt onze vitirine achterin het centrum, net na het kantoor. Je herkent de vitrine aan de flyers van Vitrines Vol Verleden en Antiekepop.nl.

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 6

Antiekcentrum Amsterdam – Antieke pop

Het leuke van het Antiekcentrum is dat er zo’n diversiteit aan antieke en vintage spullen te vinden is, van meubels en schilderijen tot aziatica, zilver, muziekinstrumenten en natuurlijk ook zilver en antieke poppen! Natuurlijk komen er veel Amsterdammers een kijkje nemen, maar er komen ook veel bezoekers uit de rest van Nederland en ver daarbuiten. Toeristen komen ook graag in Antiekcentrum Amsterdam. Het is zo leuk om bezoekers van overal ter wereld door de paden van deze grote overdekte antiekmarkt te zien wandelen en zich vergapen aan al het moois wat hier te vinden is.

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 2

Antiekcentrum Amsterdam – Antieke pop

Adres en openingstijden Antiekcentrum Amsterdam

Antiekcentrum Amsterdam vind je op de Elandsgracht 109 in Amsterdam. Ben je van plan langs te gaan, houd dan rekening met de openingstijden.

Maandag t/m vrijdag: 11.00-18.00 uur
Zaterdag en zondag: 11.00-17.00 uur
Dinsdag gesloten

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 5

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 7

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 6

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 4

 

Antiekcentrum Amsterdam - Antieke pop 3

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *